
شهید دکتر داوود اصغری:
شهید دکتر داوود اصغری در سال ۱۳۴۷ متولد شد و از ۱۵ سالگی در جبهه های حق علیه باطل حضور یافت.این شهید بزرگوار در طول ۳۰ ماه حضور در جبهه ها در عملیات های بدر، خیبر ، والفجر ۸ ، کربلای ۵ و مرصاد شرکت داشت و در عملیات های بدر و والفجر ۸ با جراحت از ناحیه شکم و ریه به افتخار جانبازی نایل آمد. این شهید پس از پایان جنگ در سال ۶۷ وارد دانشگاه تبریز شد و تا تخصص گوش و حلق و بینی تحصیلات خود را ادامه داد و برای تکمیل تخصص خود چندین دوره را نیز در خارج از کشور سپری کرد و صاحب چندین کرسی در مجامع علمی بین المللی شد.
شهید دکتر اصغری در طول طبابت خود، اعمال جراحی رایگان بسیاری را برای نیازمندان انجام داد و با چند مرکز و موسسه خیریه نیز برای درمان و جراحی نیازمندان همکاری و حمایت مالی تعدادی از کودکان بی سرپرست را نیز بر عهده داشت.
آن شهید بزرگوار که به ۵ زبان خارجی مسلط بود در حوزه های مختلف علمی و هنری نیز فعال بود و در سال ۸۷ به عنوان پزشک نمونه کشوری انتخاب و معرفی شد. شهید اصغری پس از تحمل سال ها درد و رنج ناشی از جراحات دوران جنگ در تاریخ هفتم فروردین ماه ۱۳۹۴ در سن ۴۷ سالگی به لقاءالله پیوست و در کنار همرزمان شهیدش در آرامستان ججین اردبیل آرام گرفت.
Martyr doctor Davood Asghari
Martyr doctor Davood Asghari was born in ۱۳۴۷ and a minimum of ۱۵ years in front of right against wrong attended.During the ۳۰ months this great martyr at front of right against wrong attended. That in operations such as Khyber, valfajr ۸, ۵ and Mersad Karbala took part in Operation Badr and valfajr ۸ with abdominal injury and lung injury was to achieve the honor. martyr Asghari after years of suffering from the wounds of war on th Farvardin ۱۳۹۴ at the age of ۴۷ he joined the visage of God, along with colleagues at cemetery Ardabil Jajin to the slept.
یادی از جانباز شهید دکتر داود اصغری:
داود اصغری پزشک انساندوست و حاذق پس از تحمل درد و رنجهای ناشی از جانبازی ششم فروردین سال 1394 به درجه رفیع شهادت نائل آمد و با پیوستن به دیگر یاران شهیدش مردم استان اردبیل و انسانهای آزاده و نوعدوست را در غم و اندوه فرو برد.
«پسرم سالها بود که لوزهاش درد میکرد، با یک سرماخوردگی گلوش میگرفت و بلع غذا برایش سخت بود. پولی نداشتیم تا عملش کنیم. وقتی شنیدم در بیمارستان فاطمی دکتری بدون دریافت پول و فقط با هزینه بیمارستان بچهها را عمل میکند فوراً اقدام کردم و حالا سالهاست که پسرم دیگر رنج نمیکشد و من هم هر لحظه دعاگوی آن دکتر هستم».
این جملات را بارها و بارها از زبان خیلی از پدر و مادرهای بیبضاعت میشنیدم و با خود میگفتم: این پزشک کیست که توانسته دل این همه مردم را شاد کند و غبطه میخوردم به سعادتش که علیوار در راه شاد کردن مردم می کوشد و توانسته دعای خانوادههای این کودکان را همراه خود سازد.
خیلی مشتاق بودم که نامش را بدانم ولی هر دفعه که برای یافتنش جدی میشدم یک اتفاق، یک مشکل و یا یک کار فوری مرا از این هدف دور میکرد و یا شاید این خواسته دل آن بزرگوار بود که زبانم برای پرسیدن نامش نمیچرخید تا نامش را بپرسم. شاید خواسته خودش بود که سالها در گمنامی و بدون دمیدن خدماتش در بوق و سورنا و تنها برای رضای خدا و دل خودش باری از مشکلات مردم بردارد و در راه خدمت به خلق خدا سیر کند. رضایتی که همیشه و در همه حال هدف او بود چه آن موقع که در اتاق عمل چاقوی جراحی به دست میگرفت و چه آن موقع که در عملياتهاي بدر، والفجر 8، كربلاي 5 و مرصاد، اسلحه به دوش برای آرامش و امنیت مردم کشورش تا آخرین توان جنگید و در عملیاتهای بدر و والفجر 8 به فیض جانبازی نائل آمد که سالها درد و رنج ناشی از آن تنهایش نگذاشت.
دم دمای عید بود که خبر شهادتش از صدا و سیما پخش شد و داداشم گفت: «این همان پزشکیه که میگفتند همه را رایگان عمل میکنه». آری او کسی نبود جز دکتر داود اصغری، متخصص گوش، حلق و بینی.
او با رفتنش خیل کثیری از کودکان را بیپدر کرد، کودکانی که او حق پدری بر آنها داشت و دارد. این کودکان هیچوقت محبت و مهربانیاش را فراموش نخواهند کرد و در طول تاریخ نامش زنده و ذکر خیرش خواهد ماند.
آری! سخت است از دست دادن پزشک حاذقی چون دکتر اصغری که در نهایت تواضع و بیادعا، در کاهش آلام مردم کوشید و بدون دل بستن به لذات دنیوی به مداوا پرداخت و در زمان کوچ از این دنیای فانی هم، ایثارش را با اهدای دار و ندارش به بیماران سرطانی تکمیل کرد.
داود اصغری پزشک انساندوست و حاذق پس از تحمل درد و رنجهای ناشی از جانبازی ششم فروردین سال 1394 به درجه رفیع شهادت نائل آمد و با پیوستن به دیگر یاران شهیدش مردم استان اردبیل و انسانهای آزاده و نوعدوست را در غم و اندوه فرو برد.